Hotel Kasteel Baexem

B&B Kasteel Baexem is gesloten per 1 oktober 2018

DE TUIN IS NIET LANGER TOEGANKELIJK VOOR PUBLIEK

 

Dit bijzondere kasteeltje werd in de 17e eeuw gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van de familie van Baexem. Waar zich eens de groots aangelegde moestuin van de familie bevond vindt u tegenwoordig een unieke botanische tuin.

In de linkerkant van Kasteel Baexem bevindt zich de b&b waar u met uw gezelschap kunt vertoeven. Het kasteel kan maximaal 20 personen herbergen.

De botanische tuin is geopend voor publiek, dagelijks van 11:00 tot 18 uur.

Hotel Kasteel Baexem
Hotel Kasteel Baexem
Hotel Kasteel Baexem

“We hebben net 2 nachten door gebracht in Kasteel Baexem en het is een heerlijke plek! De eigenaren zijn zeer hartelijk en gastvrij. Vanwege het mooie weer hebben we genoten van de schitterende tuin en zijn lekker gaan fietsen in de omgeving.

Het ontbijt in de mooie, sfeervolle muziekkamer was heerlijk. Zelf gebakken brood, eigen gemaakte jam, verse jus, fruitsalade, goede koffie. Onze kamer was schoon, bedden prima, lekkere douche. Al met al een zeer aangename en sfeervolle plek om te verblijven, we komen zeker terug!”

Sarah

“De gunstige ligging bij en de mooie natuurgebieden zijn meegenomen echter eenmaal aangekomen in het kasteel vraag je je af of je nog wel op pad moet. Geen protserigheid maar mooie moderne warme basic kleuren overvallen je.

Evenals de gastvrouw. Zij is vermakelijk, attent en is hier helemaal in haar element. De kachels in ieder vertrek houden de vertrekken behaaglijk warm en ook op de grote kamers waan je je al snel kasteelheer/ vrouw. De storm op maandag maakte de ervaring helemaal geweldig maar dat kan waarschijnlijk niet iedere keer worden geregeld.”

Dirk-Jan

“Goede bedden en een bijzonder ontbijt met iedere keer vers gebakken brood van het aangrenzende restaurant, wat trouwens ook zeer aan te raden is! Omdat dit plekje nog niet is ontdekt (en ook zeker niet door het massale publiek zal worden) kan je in een niet te groot gezelschap met andere fijnproevers de avond al pratend doorbrengen. Of gewoon in bed springen.

Even kijken of ik nog iets te zeuren had want ja ik ben kritisch op plekken en mensen waar niet wordt geleefd … en toen was het stil. Tot snel want dit soort plekken zijn uniek!”

Ingrid

Pin It on Pinterest

Share This