Kasteel Baexem

Kamers Kasteel Baexem

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze gasten kamers. U kunt vrijelijk gebruik maken van de algemene ruimten en tuinen met terrassen en zwemvijver. Er is wifi in alle kamers behalve het tuinhuis. 

De prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Bij verblijf van een tweede nacht; 10% korting op de tweede overnachting.
Bij verblijf van een derde nacht; 25% korting op de derde overnachting.
Bij een langer verblijf gelden andere kortingen.

Plaatsen babybed is 5,-

Ook zeer geschikt als groepsaccommodatie met een gezelschap tot 20 personen.

Vraag naar onze beschikbaarheid en mogelijkheden.

Annuleringsvoorwaarden: 

  • na reservering tot 1 maand van te voren 100% van het totale huurbedrag
  • na reservering 1-2 maanden van te voren 50% van het totale huurbedrag
  • na reservering meer dan twee maanden van te voren 25% van het totale huurbedrag
Kasteel Baexem
Kasteel Baexem
Kasteel Baexem
Kasteel Baexem
Kasteel Baexem

“Wij logeerden hier voor de derde keer maar iedere keer geniet ik weer even veel van deze prachtige locatie. De mooie kleuren binnenshuis, het ochtendlicht in de kamer, de losse, wilde tuin met fruit en allerlei bijzondere planten, kippen en zitjes. En bovenal de zwemvijver!
De vorige keer waren wij hier met de hele familie (12 volwassenen en 5 kinderen) daar is het echt de ideale plek voor. Iedereen zijn eigen comfortabele kamer, de kinderen spelen in de tuin en wij zaten op een van de terrasjes te borrelen of samen te ontbijten in de mooie eetzaal.”

Inger

“We werden hartelijk ontvangen door de gastvrije eigenaar. Prima bedden en heerlijk vers ontbijt. Na het ontbijt zijn we lekker de tuin ingegaan. Wat een prachtige tuin met alle verschillende hoeken om te ontdekken. Onze zoon heeft de zwemvijver uitgeprobeerd. De sfeer was lekker ontspannen en het is een echte aanrader waar we zeker nog eens terug komen.”

Ilse

“Ons verblijf in Kasteel Baexem was het hoogtepunt van onze reis naar Europa! Het huis is prachtig, vol geschiedenis en kunst en warmte. De tuin doet me denken aan mijn favoriete boeken uit kinderjaren. Ongeacht hoeveel mensen er waren, was het mogelijk een rustige plek voor jezelf te vinden. Onze kinderen hebben genoten van het natuurlijke zwembad en wij van het praten met Anke en Chris. We hadden een familiekamer die heel comfortabel en ruim was.  We zouden zeker teruggaan – ik hoop snel!”

Martin

Pin It on Pinterest

Share This