Kasteel Baexem

Kasteel Baexem

 

Dit bijzondere kasteeltje werd in de 17e eeuw gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van de familie van Baexen. Waar zich eens de groots aangelegde moestuin van de familie bevond vindt u tegenwoordig een unieke botanische tuin. In de linkerkant van kasteel baexem bevindt zich de b&b waar u met uw gezelschap kunt vertoeven. Het kasteel kan maximaal 20 personen herbergen.

De botanische tuin is geopend voor publiek, dagelijks van 11:00 tot 18 uur.
het restaurant is momenteel gesloten

 

Kasteel Baexem
Kasteel Baexem

“Na een gastvrije ontvangst hebben we een heerlijke lunch gehad in het naastgelegen restaurant. Natuurlijke producten en smakelijk bereid. Vervolgens hebben we de tuin verkend. Die is groot! Overal hoekjes, fruit, groente en als bonus de zwemvijver. Onze kinderen hebben daar heerlijk gezwommen. De overnachting in één van de familiekamers was ook top. Ruime, authentieke kamer met heerlijke bedden.

Jurrien

“Mijn vriend en ik hebben hier vorig jaar een overnachting gehad. We hebben heerlijk door de prachtig mooie tuin gewandeld, die je fantasie op allerlei manieren prikkelt. De kamer die we hadden geboekt was op z’n minst gezegd fenomenaal, met een oude houten vloer uit een gymzaal en bad op pootjes. Het ontbijt was zoals ik het me kon wensen; uit de tuin en met liefde gemaakt. Complimenten voor deze gastheer en vrouw. ”

Emma

“Als huwelijkskado hadden we pipowagen met hottub-arrangement gekregen. We zijn hartelijk ontvangen en begeleidt naar de schitterende en volop in bloei staande tuin, waar ergens verscholen de pipowagen staat.  ’s Avonds heerlijk gedineerd in het naastgelegen restaurant en daarna vanuit de houtgestookte hottub naar de sterren gekeken. Fantastisch!

Nienke

Pin It on Pinterest

Share This